STALL SLÄTE

Hästar är livet

Ytterligare några veckor har gått....

Ja veckorna rullar verkligen p stormfart och jag hinner inte riktigt med att skriva så mycket som jag skulle vilja. Jag börjar lite med tävlings resultat. Har varit iväg med Wille på våran sista tävling för detta år och vi avsluta med att rida en LB:2 i Askersund. Han var jättefin och hade piloten inte missat att vi skulle göra en halt i programmet hade vi fått ihop 62,89% men fick nu 2 minus poäng som slutade med 61,89% mycket nöjd då vi förra året startade och fick ihop då 55%.

I helgen som var så var jag med i Ridtravarförbundets DM och fick låna Annelie M fina ridtravare och red ett skritt och trav program. Har inte ridit Sindra på ett år och ändå fick vi ihop 58,88% och blev DM 2:a. Måste ju vara så att Annelie tränar hästen flitigt.

Sen har vi haft KM i våran förening NSHF och då red jag gamla Bettan här hemma och vi vann dressyren wii..
Många duktiga ryttare var med och gjorde bra ifrån sig.

Har också ridit Orchide litegrann och hon är en pärla men inte med så mycket fart hoppas det kommer senare.

Lektioner nästan varje dag från enstaka privat lektioner till grupperna som rider varje vecka,träningar i Pålsboda varannan söndag och träningar i södra Falla varannan söndag. Det är så himla skoj och alla ryttare och hästar utvecklas till varje gång.

Liam han växer och springere och når allt mer saker så det är att passa på honom nu. Men han är så rar och sköter sig för det mesta. Bara en blomkruka,lykta och schampo flaska som har fått smaka på markkontakt haha.

Imorgon kommer en ny stjärna till Stall Släte som jag ska ha och träna och tävla med framöver. Det är ett femårigt sto e: Blue horse ran rusch.
Det ska bli så roligt att få hem en fin häst att träna med.

I helgen spelar vi sista föreställningarna för revy så nu kör vi rejält.

ha de bra alla läsare!!

 

 

 

 

 

13 nov 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)