STALL SLÄTE

Hästar är livet

Träning

Idag har det varit en lång dag med mycket häst i vanlig ordning. Gick upp tidigt och fixa i stallet samt tahand om alla hästar. Sen kom Linnea och vi lastade My wish och åkte iväg till Södra Falla i skyllberg där jag skulle träna ihop med My Wish för första gången. Har haft henne i 2 veckor snart och det känns som vi känt varandra längre.

 

Träningen var för Inger Engblom Bald och det var roligt att rida för tränare och det var mest basic idag då hästen är grön och vi måste hitta varandra men fick mycket beröm och träningen liknade Britts träningar.

Ja jättenöjd var jag med hästen som skötte sig utmärkt och går stadigare för varje gång jag sitter på henne. idag var hon dessutom inte så stel åt höger utan var mjuk och stabilare. Bytt bett till ett rakt och det funka fin fint och sporrarna hade jag på idag och gick bra det med.

 

Väl hemma igen så mocka jag färdigt, Hade en privatlektion och sen kom My wish ägare och nu har vi skrivit kontrakt känns super bra helt enkelt.

Har kvälls öppet i butiken ikväll men det verkar inte som några hittar ut hit så jag får ta mig en tankeställare på hur jag ska göra med butiken.

Har fått min första kund på webbshoppen i allafall och ska skicka det till henne imorgon.

 

Kram på er

6 dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)