STALL SLÄTE

Hästar är livet

Torsdag!!

Idag har varit en lång hästdag för både mig och min lilla son Liam. Han får hänga med allt verkligen.började dagen med att släppa ut hästarna och mocka i racer fart idag och allt runt omkring, fylla vatten och luncha mm. Och Liam är med mig i vagnen och håller koll på mig. 

Kl 12 hade jag en privat lektion och Wille fick gå de passet. Gick jättebra och eleven utvecklas. Alltid lika roligt.

sen bar det iväg nästan direkt till Askersund. Där jag skulle hjälpa till och visa två fölisar för kund. Tur hade Liam somnat så jag hann ta in dem fyra hästarna och borsta tre av dem och knoppa manen på fölisar innan han vakna. Tur också var att Annelie kom och fick gosa med honom tills jag var klar. Visningen gick ganska bra. Men Royal AM ville inte visa sig i trav utan visa sin hoppförmåga och galopp istället så det blir att visa igen förhoppningsvis om någon månad. 

Liam satt och höll koll under tiden så duktig kille. Sen blev det en kort fika innan vi åkte hem. Väl hemma igen så hade Sabrina lektion med lilla gruppen och jag fixa i stallet efter att ha ätit lite. Liam var med och vi longerade My Wish och gav kvällsmat till alla hästar innan vi tog kväll kl 20:30.

 

Nu är jag helt slut och det ska bli skönt att natta kudden nu.

 

imorgon ska Lotus få röra på sig och ska försöka raka My wish och ev Wille också.

sen på kvällen är det lektioner och packa inför träning med My Wich på lördag

4 dec 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)