STALL SLÄTE

Hästar är livet

Påsk veckan...

/screenshot_2015-03-16-13-59-51.jpgDå har påsk veckan varit och det har varit fullt upp varje dag med träning utav hästar, påsk firande och vår städning. Har haft turen att ha Lisa J hos mig sen förra veckan på torsdagen så det har rullat på bra här hemma.

Hästarna :  Majsan och Wille fick vara med på träning i två dagar för Sonny och jag tycker jag fick med mig mycket nyttigt till träningen i vardagen. Majsan gick mycket bra och äntligen känns det som vi är påväg framåt. Tar tid på gröna unghästar. Wille är i fin form. Är laddad för vår andra start i La i slutet av april.

Tillridnings hästen Feffe har jag jobbat bra med. Han har fått hoppa lite små hinder och det var lite läskigt tyckte han. Sen har jag löshoppat honom och det gilla han och hoppade fint. Vi red ut en dag och jobbade på fint. Igår började vi med lite förflyttning av skänkeln och det var svårt så det ska vi träna vidare på.

 

Majsan har också fått löshoppa och det är så roligt tycket hon. Så jag funderar på att åka iväg på hoppträning med henne inom kort. Dressyr passet idag gick jättebra avslappnad och lydig. Men skritta ut en sväng det vågade hon inte utan då backa vi ner i diken och försökte vända hem.

6 apr 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)