STALL SLÄTE

Hästar är livet

isgata!!

Hej på er☺

Hela helgen har det varit mycket bra träningar som jag inte har kunnat komma iväg på då vi har ren isgata här hemma. Tro inte att de har sanda vägen heller. Har ringt och gnällt på dem idag och då höll jag på att fronter krocka med en bil. Båda körde sakta men trångt på vägen och is ända ut i diket. Båda bilarna gled och när vi har 1.50 m från varandra la bilen jag mötte i backen och rulla sakta bakåt. Tur det. 

 

Så träna hoppas jag att jag kommer iväg på nästa gång det är. Ska träna för Sonny i slutet av mars och sen ska jag ge mig på lite hoppträning med My wish v8. 

Linnea och jag kunde i allafall skritta hemma på ridbanan i fredags och idag har jag vågat mig ut en sväng i skogen i sällskap av Jenny och Tilda. 

 

Tilda är en tjej som har köpt häst och har den inhyrd hos mig. Roligt ☺

Oli ska också flytta denna vecka till Sabrina som får ha henne på foder och jag tycker det är så roligt att oli ska få komma igång igen och bli använd. Superroligt också att det är Sabrina som vill ha henne också. 

Var igår och kika när Elinne träna med Loppan och de såg väldigt bra ut. Så nu har hon anmält sig till en regional 110 cm och 120 cm. Ska bli spännande och följa med och kolla på alla kärleks dagen. Då förövrigt min sambo och jag har varit förlovade i fyra år och i år firar vi tio år ihop. Vart har tiden tagit vägen☺

Ridskolan är i full gång nu och vi går in på andra veckan nu. Finns platser kvar om någon vill börja rida på våran fantastiska ridskola med snälla ponnys och hästar ☺

 

Vi hörs o ses

18 jan 2015

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)