STALL SLÄTE

Hästar är livet

Fredag igen!!

Ja då var det fredag igen, veckorna går för fort ibland tycker jag men tycker även det är skönt också så det inte är för segt heller. Jag tror de går så snabbt för att jag har ganska mycket att göra varje dag.

Idag började dagen klockan åtta med att släppa ut hästarna som står inne. sen äta frukost och vara med lilla Liam. Sen när han blev trött så gick vi ut igen och efter fem minuter somna han min lilla plutt.

Då börja vi öka tempot lite och jag hann med att löshoppa Lotus och My wish de skötte sig mycket bra. My Wish tog inte ens i på 110 cm, men vi nöjde oss där. Lotus den lilla western hästen hoppade 90 cm inte illa.

Sen mockade jag stallet, fyllde höpåsar, mockade lösdriften till ponnysarna. Fyllde vatten och sen precis när jag var klar vakna lilla Liam. Så då gick vi in och städade för Sambo fyller år idag.

På kvällen nu har jag haft två lektioner och vi hade idag barbacka ridning och det var ingen som ramla frivilligt men Athena busa till det när de fick testa rida baklänges. Men tjejen hoppa upp igen och jag fick leda dem sen gick det bra. Lite ovant för hästarna att vi gör konster på dem. Men de skötte sig mycket bra allihop..

 

Imorgon ska vi på P&j i kumla och Lisa J ska hoppa Mira. Wille kanske får följa med också.

Sen ska jag rida ut på Orchide och My wish.

 

Ha en fortsatt trevlig fredag

 

Denna tjej på bilden är till salu om någon söker en framtida stjärna. Pris diskuteras med köpare

 

/2014-058.jpg

28 nov 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)